Doel van de stichting

albanieDe Stichting Hulp voor Albanië heeft als doel om arme gezinnen in Albanië te ondersteunen. De hulpverlening bestaat onder meer uit het inzamelen van giften en tweedehands kleding en spullen. Met regelmatige transporten gaan er spullen en kleding naar Albanië.
Voorzitter Betty van Veen bezoekt jaarlijks de projecten die worden ondersteund. Op deze reizen wordt ook kleding meegenomen. Tijdens het verblijf worden de giften omgezet in materiele zaken.

• alle bijdragen komen voor 100 % ten goede aan de hulpverlening;
• voor de voortgang van de hulpverlening is Stichting Hulp voor Albanië afhankelijk van giften van particulieren, bedrijven, kerken en instellingen
• het bestuur van de Stichting geeft geen geld aan personen en houdt zelf de regie in handen

Voor de realisatie van hulp heeft de stichting nauw contact met Nederlandse zendelingen in Albanië. Zij kennen de doelgroep en fungeren als steunpunten.

De stichting is gevestigd op de Roelofsstraat 23 in Nieuwkoop. Het secretariaat is telefonisch bereikbaar onder nummer 06-20037248 en per mail via: info@hulpvooralbanie.nl.

De stichting is opgericht op 11 juli 2008 en op 14 juli 2008 ingeschreven in het handelsregister van de Kamers van Koophandel onder nummer 27322351.

Donaties en giften zijn welkom op bankrekening NL21INGB0002521157 t.n.v. Stichting Hulp voor Albanië. De stichting heeft het ANBI status, zodat de giften en donaties die u overmaakt aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting. Voor meer informatie over het ANBI status kunt u terecht op de website van de Belastingdienst.

Een gedachte over “Doel van de stichting

  1. Pingback: Welkom | Stichting Hulp voor Albanie

Reacties plaatsen niet mogelijk.